• Hoş geldin Ziyaretçi, Tüm kullanıcılar, paylaşım yaparken yürürlükteki yasa ve yönetmeliklere uymakla yükümlüdür. Sitede paylaşılan içerikler sadece bilgilendirme amaçlıdır; hukuki veya mesleki bir tavsiye yerine geçmez.
Reklam

Uyuşturucu Operasyonlarında Köpekler Başrol Oynuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Know
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Narkotik Şube Müdürlüğü Köpek Eğitim Merkezi sorumlusu polis memuru Sedat Yılmaz, "Öncelikle yapmış olduğumuz işin daha çok vicdani boyutu önemli. Çünkü yapmış olduğumuz yakalamalarda ele geçirilen uyuşturucular, gençliğin zehirlenmesini önlediği için en başta bizi bu mutlu ediyor. Birçok kişinin zehirlenmesinin önüne geçtiğimizi düşünüyorum. Daha sonra bunun iş boyutuna bakabiliriz, bir bebek gibi düşünebiliriz veya bir çocuk gibi. Yetiştirdiğiniz çocuk güzel şeyler yaptığında sizi nasıl mutlu ediyorsa köpeğimizin de bulmuş olduğu her madde bizi daha çok mutlu ediyor ve daha çok motive ediyor. Sadece Konya içerisinde değil, birçok ilde de görevlendirme aldık bu konuda. Bu tabii bizde gurur verici bir şey buradan kalkıp gittiğimiz yerde faydalı olabildiğimizi düşünüyoruz. Gerçekten gurur verici bir şey olduğunu düşünüyorum" dedi.

Geri